Zoekt u een telefoonnummer, klantendienst is de oplossing

Gedurende de afgelopen jaren heb ik altijd veel gedoe gehad met het vinden van telefoonnummers. De Gouden Gids is bijvoorbeeld helemaal niet zo uitgebreid als ze vaak beweren. Daarnaast zijn er nog enkele partijen die proberen om een alles omvattende database op te zetten met alle telefoonnummers, bij mijn weten is dit echter nog nooit goed gelukt. Mijn top vijf van wat ik meestal mis bij deze diensten is:

  • een duidelijke zoekfunctie
  • een papieren uitgave
  • een behulpzame klantenservice
  • een verdeling in sectoren per bedrijfsveld
  • naast de privé nummers ook een uitgebreid overzicht van bedrijven

Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een telefoonnummer aanbieder te vinden die hier wel aan voldoet. Deze telefoonnummer klantendienst is voor België de perfecte oplossing voor zowel privé als professioneel gebruik. Hij heeft naast een hele overzichtelijke website ook een papieren uitgave die je per sector kan opvragen voor bedrijven maar je kunt ook voor privé nummers een papieren versie opvragen. Ook vind ik het heel erg prettig dat er een goed systeem is op de website waar je zelf je bedrijf kan toevoegen. Op deze manier kunnen de bedrijven zichzelf goed profileren op de manier die ze zelf graag willen. Maar het is ook erg slim van ze omdat ze erg zelf veel minder werk aan hebben op deze manier. Ze hoeven namelijk niet zelf op zoek naar alle bedrijven die ze graag in kaart willen brengen, ze hoeven alleen bij te houden welke bedrijven ze nog missen. Hiernaast hebben ze ook een erg behulpzame en vriendelijke klantenservice die tot nu toe altijd al mijn problemen hebben kunnen oplossen. Ik raad het dan ook enorm aan om gebruik te maken van deze website als je zelf op zoek bent naar een nummer, de website is http://be-klantendienst.be/. Hieronder zal ik nog kort uitleggen waarom wij nou zo enthousiast zijn over de klantenservice van deze telefoonnummer klantendienst. Daarnaast zal ik per sector kort uitleggen wat voor soort bedrijven hier gevonden kunnen worden. Want ze richten zich voornamelijk op het bedrijfsleven, ook al is hun privé telefoonnummer bestand ook uitstekend.

Goede klantenservice bij telefoonnummer klantendienst

Ook al is de dienst die telefoonnummer klantendienst aanbied uitstekend, er zijn altijd dingen waar een klantenservice voor nodig is. Er zijn altijd onvoorziene problemen of klachten van klanten. Je kan dus niet voorkomen dat er contact met je wordt gezocht door degene die gebruik maken van je dienst. Daarom vind ik een goede klantenservice altijd erg belangrijk en ik heb ondervonden dat die van de telefoonnummer klantendienst erg goed is. Ten eerste vind ik dat de mensen die bij telefoonnummer klantendienst werken altijd enorm vriendelijk zijn. Ik heb meerdere keren gehad dat ik helemaal chagrijnig was en boos opbelde met mijn probleem. Het is de klantenservice medewerker tot nu toe altijd gelukt om het gesprek op een positieve toon af te sluiten, ik was altijd een stuk vrolijker aan het einde van het gesprek. Zelfs de keer dat er een enorm bedrag van mijn rekening was afgeschreven wat totaal niet de bedoeling was lukte het ze om mij rustig te helpen, het gesprek een positieve draai te geven en mijn probleem snel op te lossen. Daarnaast is het uitgebreide keuzemenu van telefoonnummer klantendienst erg efficiënt. Je krijgt hierdoor meteen een medewerker aan de lijn die weet heeft van jou probleem. Hierdoor hoef je vrijwel nooit doorverbonden te worden of een hele tijd in de wacht te staan.

Ook heeft de klantenservice van telefoonnummer klantendienst een gemakkelijk te onthouden telefoonnummer. Dit is vooral fijn omdat je het dus niet elke keer hoeft op te zoeken. Maar het is ook goede reclame voor hun bedrijf, omdat mensen geen telefoonnummer klantendienst nodig hebben om hun telefoonnummer op te zoeken. Als laatste is het super fijn dat de klantenservice van telefoonnummer klantendienst bijna de hele dag geopend is. Of je nou in de ochtend voor je werk wil bellen, of in de avond na het eten, er is altijd iemand die je kunt helpen. Ze zijn namelijk open van zeven uur in de ochtend tot tien uur in de avond, zeven dagen per week.

Verschillende sectoren waar telefoonnummer klantendienst mee werkt

Allereerst heeft telefoonnummer klantendienst een groot bestand met nummers van bedrijven in de dienstverlening en overheidsdiensten. Bijvoorbeeld van instanties die gaan over burgerdiensten, gezondheid en de post. Voor de sector handel heeft telefoonnummer klantendienst ook veel telefoonnummers. Hier gaat het bijvoorbeeld over bouwmarkten, sport, ambacht, of supermarkten. De energie bedrijven hebben bij telefoonnummer klantenservice zelfs een eigen sector. Ze zijn dan weer opgedeeld in onderdelen die te maken hebben met hoe de energie wordt opgewekt, zoals gas, wind, of olie. Grootverbruik is ook een sector op zichzelf. Computers en benodigdheden zijn onderverdeeld in hardware en software. Er zijn verschillende categorieën voor websites bij telefoonnummer klantendienst, zoals reclame bureaus en online winkels. Dan heb je nog financiële services en bedrijven die te maken hebben met gezondheid. Transport en toerisme zijn twee sectoren waar alle bedrijven in staan die te maken hebben met vervoer en vakantie. Ook is er een sector met telefonie en internet bedrijven, waar bijvoorbeeld ook callcenters en beveiligingsbedrijven onder vallen. Voor auto, onderwijs, fiets en industrie is het bestand iets minder uitgebreid. En natuurlijk is er een categorie met overige bedrijven op de website van telefoonnummer klantendienst, die dus niet bij een van de andere sectoren passen.