Zoekt u een professionele CRM-tool?

Wij hebben een bedrijf dat vaak met dezelfde klanten werkt. Dat zorgt ervoor dat wij moeten zorgen dat wij altijd snel de gegevens van de klanten bij de hand hebben omdat wij anders geen goede indruk op onze klanten maken. Het is namelijk amateuristisch wanneer je heel lang moet zoeken naar de gegevens van je klanten wanneer deze al heel vaak bij je besteld hebben. Wij merkten dat ons oude systeem niet meer optimaal werkte. Het kwam heel vaak voor dat er fouten slopen in de administratie en daardoor gebeurde het soms ook dat wij rekeningen heel lang niet uitbetaald kregen. Dat was heel vervelend om te merken en vandaar dat wij zijn gaan kijken naar mogelijkheden om met een professionele CRM-tool te gaan werken. Wij hebben gekeken waar wij een dergelijke professionele CRM-tool konden vinden en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van Teamleader.be konden gaan kijken. Deze site heeft heel veel goede recensies gekregen en dat was voor mij dan ook een belangrijke reden om een keer te bekijken wat ik hier allemaal aan mogelijkheden kon vinden. Ik heb toen gemerkt dat wanneer je naar deze site gaat kijken, je niet meer verder hoeft te zoeken naar een goede CRM-tool. Het is namelijk zo dat je op deze site alles kunt vinden wat je nodig hebt. Ik ben daarom ook blij dat ik deze site gevonden heb omdat ik hier alles las over de mogelijkheden van de CRM-tool die men hier aanbiedt. Dat zorgde ervoor dat ik een hele goede indruk kreeg van hun product en ik ben daarom ook al heel snel even contact met deze mensen gaan opnemen. Ik had namelijk nog een aantal vragen en ik heb hen toen uitgelegd wat ik van deze CRM-tool verlangde. Ik kreeg te horen dat zij mij heel goed konden helpen en dat was prettig om te horen. Ik heb toen een afspraak met hen ingepland en toen hebben wij de overstap naar deze CRM-tool gemaakt. Dat was heel nuttig want op deze manier konden wij goed overstappen zonder dat ons oude systeem een tijd stil hoefde te liggen. 

Deze CRM-tool bevalt ons heel erg goed

Wij werken nu een tijdje met de nieuwe CRM-tool en dat bevalt ons heel erg goed. Wij merken namelijk dat wanneer je met deze CRM-tool werkt, je heel veel meer grip hebt op je klantenbestand. Je kunt hun gegevens heel snel bij de hand hebben en je hebt ook mee overzicht over bijvoorbeeld de status van de betalingen. Voor ons is de overstap naar deze CRM-tool dan ook een heel goede geweest. 

Wij raden Teamleader.be van harte aan 

Wij zijn blij dat wij met de mensen van Teamleader.be in zee zijn gegaan want zij hebben ons heel goed weten te helpen. Kortom:

  • Wij zijn heel goed geholpen door de mensen van deze site 
  • Wij zijn zeer tevreden over hun software 
  • Wij merken dat wij nu meer grip hebben op ons klantenbestand 

Wilt u meer weten over dit bedrijf en haar programma’s, kijk dan ook nog even op Teamleader.be.