Sneller afvallen met hypnose via Hypnose Praktijk

Als je te kampen hebt met overgewicht en als diëten niet lijken te helpen of als de kilo’s altijd zeer snel weer terug komen, dan is het een idee om te kijken of je kunt afvallen met hypnose. Uiteindelijk zit overgewicht voor een groot deel tussen de oren. Daarmee bedoelen we niet dat het ingebeeld is, maar dat de oorzaken van het overgewicht voor een deel ook mentaal aan te pakken zijn. Zo heb je bijvoorbeeld in je dagelijkse leven allerlei patronen en gewoonten. Deze gewoontes hebben zich door jarenlange herhalingen in je hersenen geplant. Daardoor zijn zulke gewoontes heel moeilijk te veranderen, want ze zitten zo vastgeroest in je routines. Om bijvoorbeeld opeens heel anders te eten, meer te bewegen, anders te bewegen, et cetera; dat kost enorm veel moeite en inspanning. Daarom is afvallen met hypnose vaak heel effectief, omdat je via hypnose die gewoontes aan kunt pakken. Hunkeringen naar bepaalde voedselsoorten kunnen via hypnose worden weggenomen. Wat je ook kunt doen, is afvallen met hypnose via een virtuele maagband. In dat geval neem je niet iets weg uit de geest, maar voeg je juist iets toe. Een normale fysieke maagband is een band die de maag letterlijk kleiner maakt. Daardoor past er minder in, kun je minder eten en val je af. Maar daar is dus wel een chirurgische ingreep voor nodig. Het is dan ook de vraag of je zo ver wenst te gaan. Het is in ieder geval ook mogelijk om een virtuele maagband te plaatsen. Je kunt dan zonder de chirurgische ingreep, toch je maag als het ware verkleinen. Alleen wordt de fysieke maag niet echt kleiner, maar wordt je door de hypnose wijsgemaakt dat je maag kleiner is. Dat is een stuk minder ingrijpend dan een operatie en is zeker het overwegen waard. Op deze manier kun je dus afvallen met hypnose en dat is uiteraard wel zo prettig. Je hebt ook niet ellenlange sessies nodig om te kunnen afvallen met hypnose. Na drie hypnosesessies bij Hypnose Praktijk kun je al gaan afvallen via hypnose. Maar na de eerste sessie merk je eigenlijk meteen al resultaat. Je trek zal minder zijn en deze verminderde trek zal na de twee volgende sessies dus nog verder doorzetten. Het is wat dat betreft dan ook goed om het gewoon te proberen. Hypnose is niet iets ingrijpends zoals een chirurgie, dus als het werkt, dan scheelt dat een hoop gedoe. Veel mensen hebben al baat gehad met afvallen met hypnose, dus het is altijd de moeite waard om te kijken of jij je ook bij die groep mensen kunt aansluiten. 

Kijk snel op de website en ontdek de wereld van afvallen met hypnose

Via de site van hypnosepraktijk.net behorende bij Hypnose Praktijk, kun je alvast meer informatie vergaren over de hypnosepraktijk en wat je zoal kunt verwachten van afvallen met hypnose. Je kunt ook meteen zien voor welke problemen of klachten je een beroep kunt doen op de praktijk. Denk bijvoorbeeld aan klachten als: 

  • Depressie
  • Faalangst
  • Stotteren

Neem contact op en maak een afspraak

Mocht je graag willen afvallen met hypnose of heb je een andere klacht die je graag zou willen aanpakken, dan kun je altijd contact opnemen met Hypnose Praktijk.