iPhone hoesjes bedrukken voor het maken van slimme reclame

Als je een bedrijf hebt, dan is het uiteraard van wezenlijk belang dat je het bedrijf zo goed mogelijk promoot. Dit kun je op verschillende manieren doen. De kunst is om te kiezen voor de beste methodes en ook om goed te variëren. Je wilt immers niet al je pijlen op één methode richten, want als deze niet effectief blijkt te zijn, dan kost het je alleen maar geld zonder dat het iets oplevert. Het is in die zin net een casino waar je je winkansen moet verspreiden. Je kunt dus kiezen voor een traditionele wijze van reclame maken door bijvoorbeeld een reclame voor op tv te ontwikkelen. Je kunt ook posters langs de weg plaatsen en hopen dat de doelgroep er langs komt. Het zijn opties waar je succes mee kunt hebben, maar het kan dus ook zo maar zo zijn dat het op niets uitdraait. Je kunt bijvoorbeeld ook iPhone hoesjes bedrukken. Dit heeft uiteraard enkele duidelijke voordelen. Ten eerste is iPhone hoesjes bedrukken een goed idee, aangezien heel veel mensen een iPhone bezitten. Het is verreweg de meest populaire smartphone. Mensen zijn zuinig op hun iPhone en kunnen dus ook zeker een leuk hoesje gebruiken. Niet alleen kun je een telefoon voorzien van een fris uiterlijk, maar het hoesje is vooral ook bedoeld om de telefoon te beschermen. Dus als je iPhone hoesjes gaat bedrukken en deze hoesjes vervolgens weggeeft, dan doe je de ontvanger een groot plezier. Dit positieve gevoel wordt vervolgens gekoppeld aan jouw bedrijf. Je hebt de hoesjes immers bedrukt met jouw bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Als je iPhone hoesjes gaat bedrukken, dan sla je dus twee vliegen in één klap. Enerzijds maak je reclame voor je bedrijf, maar anderzijds geef je ook meteen relatiegeschenken weg. Het grote voordeel van iPhone hoesjes bedrukken is dat je relatiegeschenken weggeeft die vervolgens voor jou aan het werk aan. Als de ontvangers van de hoesjes inderdaad gebruik gaan maken van de bedrukte hoesjes, dan zal jouw bedrijfsnaam overal waar de ontvanger de telefoon tevoorschijn haalt zichtbaar zijn. Aangezien we tegenwoordig overal onze smartphone tevoorschijn halen, is het dus zo dat jouw bedrijfsnaam ook overal zichtbaar is. Daarom doe je er goed aan om juist te kiezen voor iPhone hoesjes bedrukken. Op deze manier kun je eenvoudig veel mensen bereiken en vervolgens zal het bereik ook weer toenemen, omdat de bedrukte hoesjes het hele land door reizen. Daarmee kun je dus veel gemakkelijker profiteren van een groot bereik. Je hoeft zelfs slechts eenmaal de bedrukte hoesjes te verspreiden en vervolgens leeft je bedrijfsnaam overal waar de hoesjes zich bevinden.

Waar kan ik de iPhone hoesjes bedrukken?

Mocht je inderdaad een doelgroep willen bereiken waarvan je weet dat de meeste een iPhone bezitten, dan kun je ervoor kiezen om iPhone hoesjes bedrukken. Dit kun je doen via jmpromotions.nl. Via jmpromotions.nl kun je namelijk iPhone hoesjes bedrukken voor:

  • iPhone 4
  • iPhone 5
  • iPhone 6
  • iPhone 7

Ook voor de meeste recente versies, de 8 en de X, kun je natuurlijk een beroep doen op jmpromotions.nl. Mocht je meer willen weten over iPhone hoesjes bedrukken, kom dan vooral eens langs op de website en ontdek de vele mogelijkheden van het bedrukken van telefoonhoesjes en ander promotiemateriaal.

Hoe werkt het?

Je kunt via de site al heel veel regelen. Je kunt je ontwerp doorsturen en je krijgt daarna een proefdruk om te zien of je tevreden bent. Als dat het geval is, dan worden er meerdere hoesjes bedrukt. Je kunt zelf aangeven hoe veel je er nodig hebt.

Lees meer…