Haal nog meer uit je telefoon met een uniek gsm hoesje

Afgelopen zomer had ik voor de zoveelste keer een nieuwe telefoon aangeschaft. Hoewel ik niet letterlijk een nieuwe telefoon, maar eerder een nieuw abonnement had besteld kreeg ik natuurlijk wel een nieuwe telefoon. En zoals altijd kwam de gsm met een saaie zwarte cover. Ik had verder ook geen keuze want als ik niet voor zwart ging dan was er alleen wit beschikbaar en dat is eigenlijk nog saaier dan zwart. Het is raar hoe snel je verveeld raakt met je telefoon en overstapt op een nieuw abonnement. Ik dacht altijd dat ik gewoon de nieuwe technieken wilde en bij wilde blijven met wat er op de markt komt. Maar gezien ik altijd een nieuwe iPhone bestel en enkel gebruik maak van de basis functies begon ik te twijfelen aan dit idee. Want laten we eerlijk zijn, elke iPhone lijkt enorm veel op de voorganger en de extra functies zijn in het begin leuk, maar je gebruikt al snel weer gewoon de functies die je gewend bent. Omdat elke iPhone een soortgelijk uiterlijk heeft als alle andere iPhones begreep ik dat ik misschien gewoon was uitgekeken op het merk iPhone. Maar ik wilde ook niet overstappen op een ander merk want ik ben wel erg tevreden over het gebruiksgemak. Gelukkig kreeg ik een ingeving. Wat als ik mijn telefoon gewoon ga pimpen? Maar ik wilde geen standaard hoesje gsm hoesje kopen. Want met een gsm hoesje dat iedereen kan kopen maak je jezelf alleen maar wijs dat je gsm nu opeens uniek is. En dat is wat ik wilde, een unieke gsm met een uniek gsm hoesje zodat ik mijzelf en mijn telefoon kan onderscheiden van alle andere gsm’s. Om dit te realiseren ging ik naar b2ctelecom.be. Hier kun je namelijk je eigen gsm hoesje ontwerpen.

Een persoonlijk gsm hoesje ontwerpen

Via de site van b2ctelecom kun je een volledig eigen gsm hoesje ontwerpen. Dus als je een beetje creatief bent ingesteld is het ideaal tijd verdrijf. Hoewel ik een gsm hoesje ontwierp om mijn gsm te pimpen vond ik het ontwerpen zo leuk dat ik nu eigenlijk meerdere hoesjes wil ontwerpen. Het is dus niet alleen meer een oplossing voor mijn saaie iPhone, maar het is een activiteit geworden die leuk is om het ontwerpen zelf. Je hebt zoveel mogelijkheden en het is echt heel leuk om te doen. En als het gsm hoesje eenmaal klaar is en je hebt het aan je gsm bevestigd dan is bellen en appen opeens een hele andere ervaring. Het klinkt misschien cliché, maar ik voel me echt meer een uniek persoon als ik naar mijn eigen ontworpen gsm hoesje kijk. Ik heb er als het ware mijn stempel op gedrukt. Het ontwerpen van het hoesje is enorm gemakkelijk. Het is maar net wat je wilt. Je kunt een foto toevoegen, je kunt een logo toevoegen, of je eigen naam, je kunt kunstzinnigheid toevoegen, en nog veel meer. Je kunt lekker experimenteren en het resultaat bekijken. Als je niet tevreden bent dan begin je opnieuw totdat je uiteindelijk jouw perfecte design hebt gevonden voor het gsm hoesje. Persoonlijk vind ik het een erg fijne manier om mijn tijd te besteden. In plaats van dat ik nu elke jaar een nieuwe iPhone abonnement bestel is de kans groot dat ik erg veel gsm hoesjes ga maken. Op deze manier kan ik lekker creatief bezig zijn met design en ik kan de hoesjes afwisselen. Zo kan ik een hoesje kiezen dat bij me past en bij mijn stemming. Tevens ontwijk ik het gevaar van de verveling, want zodra ik een hoesje te lang heb gebruikt dan kan ik het gsm hoesje gewoon afwisselen met een andere.

Het gemak van b2ctelecom.be

De website is er voor iedereen. Het ontwerpen van hoesjes is zeer eenvoudig en je kunt er eigenlijk met alle gsm’s terecht. Zo kun je gsm hoesjes ontwerpen van merken als:

  • Apple
  • HTC
  • Huawei
  • LG
  • Nokia
  • Samsung
  • Sony

De website is betrouwbaar en alles is gewoon goed geregeld. Zo heb je gsm hoesje vrij snel in huis. Dit kan allemaal zo snel omdat de website geen ander bedrijf in huurt om het gsm hoesje te laten maken. Eenmaal thuis heb je ook nog eens 14 dagen de tijd om te het product te bekijken. Mocht het daarom toch niet helemaal zijn wat je er van verwacht had dan kun je het gewoon terugsturen en krijg je je geld terug. Persoonlijk vind ik dat erg fijn, want je zit nergens aan vast. Het kan best zijn dat het design er op de computer prima uitzag, maar dat het toch tegenvalt als je het in eenmaal thuis hebt. Een ander voordeel zijn de verzendkosten. Voor maar 20 euro aan bestellingen zijn de verzendkosten al gratis. Dus ik heb meteen 2 hoesjes besteld omdat het leuk is om ze te maken en omdat ik daardoor ook extra geld wist te besparen door voor precies 20 euro aan gsm hoesjes te bestellen. Ik moet zeggen dat ik enorm tevreden ben. De hoesjes die ik heb besteld zijn van prima kwaliteit, ze zijn niet duur en het belangrijkste is natuurlijk dat ze mijn persoonlijke stempel dragen. Ik heb niet langer één van de vele iPhones, maar mijn eigen unieke iPhone met creatief design. Ik kan niet anders dan helemaal tevreden zijn en ik raad dan ook iedereen aan om zelf zijn of haar gsm hoesje te creëren op b2telecom.be.