Ervaar de oude Inca cultuur met een rondreis Peru

Bent u op zoek naar een vakantie die u nooit zal vergeten? Dat zo bijzonder zal zijn dat het altijd in uw herinneringen blijft? Als dit het geval is, en u ook nog eens houdt van verre reizen, dan is een rondreis Peru misschien wel perfect voor u. Peru heeft een rijke geschiedenis en cultuur en u zou hier niet verveelt raken. atacama biedt verschillende rondreizen aan in verschillende preisklasses. atacama is een vergund reisbureau en biedt reizen aan naar Zuid-Amerika. =

Opties voor rondreis Peru

atacama biedt veel verschillende rondreizen aan, die allemaal verschillende hoogtepunten hebben. In deze rondreizen de culturele hoogtepunten worden afgewisseld met de prachtige natuurfenomenen van Peru zodat daadwerkelijk alles meekrijgt en niets mist van het bijzonder mooi land. Ook zijn er rondreizen voor de bergliefhebbers en alpinisten. Hier zijn een paar reizen voor u uiteengezet.

  • The Lat Inca is een rondreis dat door het noorden en het zuiden van Peru gaat en het is vooral bestemd voor de actieve meerwaarde zoeker. Met deze rondreis zal u onder andere het Amazonewoud, Tambopata nationaal park, Cusco en de oude Inca vestiging Machu Picchu bezoeken. Met deze 17-daagse rondreis Peru ervaart u vooral de rijke geschiedenis en prachtige natuur.
  • Met het Huayhuash circuit komt u oog in oog te staan met het de Cordillera’s uit ‘Touching te Void’ van Joe Simpson. De reis bevat onder andere een 3-daagse acclimatisatie en een 10-daagse tenten-trekking met bagagedragers. De reis duurt in totaal 18 dagen. Met deze reis zult Peru’s ruigste trekking, de Andes, op zijn extreemst ervaren. Deze rondreis is dus voor de echte wandelaars en avonturisten.
  • Als u geïnteresseerd bent in een wat luxere rondreis Peru, dan is Peru Deluxe misschien wel iets voor u. Met deze 17-daagse rondreis wordt u begeleid door een privé chauffeur en gids en u zult verblijven in de meest exclusieve hotels van Peru. de reis bevat onder andere een tweedaagse reis naar Machu Picchu en een driedaagse tour in de Colca Canyon.

Naast deze lange rondreizen zijn er ook kortere, 4 of 5-daagse reizen die bestaan uit trektochten naar bijvoorbeeld Machu Picchu. Deze tochten zijn dus wat meer voor de echte wandelaar. De beste tijd om een rondreis Peru te maken is van april tot november, maar de meest ideale tijd voor een bezoek zijn de zomermaanden. 

Andere rondreizen

Naast een rondreis Peru, biedt Atamaca ook reizen aan naar andere gebieden in Zuid-Amerika, zoals een cruise rond de Galapagos eilanden, waar u de bijzondere en exotische dieren kunt vinden die nergens anders te vinden zijn. Ook zijn er rondreizen die een bepaald thema hebben, zoals Tierra Inca. Met deze reis zal u plaatsen bezoeken als Machu Picchu, de Heilige Vallei en het Titicacameer. Met de rondreis dat in het teken staat van vulkanen zult u langs de Galapagos eilanden gaan en het beroemde Paaseiland. U zult prachtige vulkanen zien en bijzondere landschappen ontdekken.

Bent u dus wel een beetje avontuurlijk en houdt u wel erg veel van wandelen? Heeft u zin om kennis te maken met een nieuwe cultuur en bent u een liefhebber van geschiedenis? Dan is een rondreis Peru de perfecte reis voor u. Kom oog in oog te staan met prachtige landschappen, de rijke cultuur en geschiedenis en de vriendelijke bevolking. Een rondreis Peru van atacama zal u niet snel vergeten!