Een traplift kopen

handicare-traplift.be - Traplift kopenOp het moment dat u wat ouder wordt, krijgt u vaak te maken met het probleem dat het traplopen minder goed gaat. Ook op het moment dat u een ongeluk hebt gehad en hierdoor uw benen hebt bezeerd, kan het erg lastig zijn om nog naar boven en weer naar beneden te lopen. Door een traplift kopen lost u dit probleem echter heel eenvoudig op. Een personenlift stelt u in staat om toch alle vertrekken in uw huis te kunnen blijven gebruiken, zonder dat u hulp van anderen nodig hebt om naar de trap op en af te komen. En dat is natuurlijk wel zo prettig, u wilt immers graag uw bewegingsvrijheid en uw zelfstandigheid behouden. Het is daarom zeker de moeite waard om in ieder geval te overwegen een traplift te kopen. U bespaart u zelf daarmee het ongemak van:

  • moeten verhuizen naar een gelijkvloerse woning
  • het verbouwen van uw woning, zodat u er gemakkelijker uit de voeten kunt
  • afhankelijk raken van anderen

Een traplift kopen is een oplossing waarvoor weinig aanpassing aan uw woning nodig is. Eigenlijk kan deze in alle gevallen gewoon op uw bestaande trap geplaatst worden. Dit maakt het niet alleen een heel eenvoudige oplossing, het is vaak ook de meest voordelige oplossing.

Traplift kopen bij Handicare

Bent u geïnteresseerd in een traplift kopen? Dan is het natuurlijk nog de vraag waar u dit het best kunt gaan doen. Er zijn immers verscheidene bedrijven waarbij u daarvoor terecht kunt. Een goede keus is het om naar Handicare te gaan. Zij zijn echt een specialist op dit gebied, het is voor hen niet iets wat zij er zo maar eventjes bij doen. Daarnaast bieden zij als grote voordeel dat zij voor alle soorten trappen oplossingen kunnen bieden. Of deze nu recht zijn of in een bocht lopen, u kunt bij hen altijd een passende traplift kopen. Een ander groot pluspunt van dit bedrijf is dat zij maatwerk leveren, zij zorgen altijd voor een perfect passende oplossing voor uw situatie. Is een traplift kopen nu eigenlijk duur? Als u het vergelijkt met verhuizen of verbouwen is het natuurlijk een voordeligere optie. Dat neemt niet weg dat het wel het nodige kost. U hoeft het totaalbedrag echter lang niet altijd helemaal zelf te betalen. In bepaalde gevallen kan er gebruik gemaakt worden van subsidieregelingen. Zo bestaat hier bijvoorbeeld een subsidie van het VAPH (Vlaamse Agentschap voor Personen met een Handicap) voor en ook provincies en gemeentes willen hier nog in specifieke gevallen premies voor geven. U hoeft dus niet altijd het gehele aankoopbedrag zelf te bekostigen.

Huren is ook mogelijk

Een traplift kopen is niet altijd de meest logische oplossing. Verwacht u bijvoorbeeld maar een beperkte periode te maken te hebben met verminderde mobiliteit, bijvoorbeeld omdat u aan het revalideren bent en volledig herstel verwacht? Of bent u van plan om binnen een afzienbare tijd te verhuizen naar een andere woning? Dan is een traplift kopen vaak een te forse en onlogische investering. Gelukkig betekent dit niet dat u niet van de voordelen van een personenlift kunt profiteren, het is namelijk ook mogelijk om een dergelijke lift te huren. In sommige gevallen kan dit beduidend voordeliger zijn. Ook huren behoort bij Handicare tot de mogelijkheden en het is dus zeker aan te raden om hen te vragen wat voor uw specifieke situatie nu de beste optie is. Wilt u toch graag kopen, maar wilt u het wel zo voordelig mogelijk houden? U kunt bij Handicare ook een tweedehands traplift kopen. Bent u op zoek naar goede trapliften, dan kunt u dus het best naar Handicare gaan.