Een prive detective helpt u bij het oplossen van een onrechtmatige daad of misdrijf!

Een prive detective, ook wel een particulier rechercheur genoemd, kent u misschien vooral van de films. Hier wordt het beroep vaak op een ietwat komische manier uitgebeeld, maar één ding is zeker; ze weten altijd de waarheid te achterhalen! Misschien hebt u bij het in actie zien van deze particulier rechercheur weleens gedacht, ik wil ook graag een prive detective. Nou, dat kan gewoon, want ze zijn werkzaam door heel de wereld. Een prive detective verzamelt en analyseert gegevens en bewijsstukken om zo een onrechtmatige daad of misdrijf op te lossen of te voorkomen. Het takenpakket van een particulier rechercheur is zeer divers te noemen. Zo behoren tot de kerntaken:

  • Informatie en bewijsstukken verzamelen voor civiele- en strafrechtelijke geschillen;
  • Het opsporen van vermiste personen en goederen;
  • Het observeren en volgen van personen en/of processen;
  • En u kunt denken aan het verhoren van betrokkenen en getuigen.

U kunt dus stellen dat een prive detective ontzettend handig kan zijn. Het beroep van een prive detective is streng gereglementeerd. Dit betekent dat niemand dit beroep mag uitoefenen zonder dat hij of zij daarvoor een vergunning heeft gekregen van de Minister van Justitie en Minister van Binnenlandse zaken. De regels waaraan een detective moet voldoen zijn verder vastgelegd in de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus en de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Tot slot moet een prive detective zich ook houden aan de Privacygedragscode waarin staat dat ze niet zomaar gegevens mogen verzamelen en analyseren zonder dat hiermee een rechtvaardig doel wordt gerealiseerd. Wanneer u dus aan de slag gaat met een particulier rechercheur bent u ervan verzekerd dat dit volgens de officiële wetgeving verloopt.

Bij Kronos et Veritas vindt u de beste prive detective!

Voor een prive detective bent u bij Detectivebureau Kronos et Veritas aan het juiste adres! Dit bedrijf bestaat al sinds 1999 en is sinds deze tijd onafgebroken aan de slag geweest als particulier rechercheur voor zowel particulieren als voor bedrijven en instellingen. Dit in zowel België, Nederland als Frankrijk. Kronos et Veritas is volledig vergund en gecertificeerd. Het bedrijf is zeer professioneel en behandelt al haar zaken met volledige toewijding en zorgvuldigheid. Kronos et Veritas neemt dan ook 100% verantwoordelijk voor uw dossier. De onderzoeken worden geleid en gecoördineerd door detective Ria Juliana ‘t Jampens. Met meer dan twintig jaar ervaring in haar vakgebied weet zij als geen ander hoe ze uw wensen succesvol kan vervullen. De wensen van de cliënt staan bij Kronos et Veritas altijd centraal. Middels concrete afspraken en heldere communicatie zorgen de detectives ervoor dat de gewenste resultaten worden geboekt. Ook worden gemaakte afspraken altijd nagekomen. Op kevdetectives kunt u meer lezen over het bedrijf Kronos et Veritas. Ook kunt u hier informatie vinden over de werkmethode die zij hanteren. Indien u dit liever persoonlijk wilt bespreken, kunt u uiteraard ook even bellen naar 0479-889150 om een afspraak in te plannen. U bent namelijk altijd van harte welkom voor een eerste gesprek!

Kronos et Veritas helpt u met zowel zakelijke als particuliere zaken

Het detective bureau Kronos et Veritas is door de jarenlange ervaring gespecialiseerd in een zeer divers scala aan zaken. Geen enkele case is voor hen te complex! Zowel voor zakelijke als voor particuliere diensten kunt u bij dit bedrijf terecht. Bij zakelijke diensten kunt u denken aan het onderzoeken van bedrijfsfraude, ontvreemding van bedrijfseigendommen en criminele handelingen. Particuliere zaken zijn daarentegen meer gericht op het achterhalen en/of het verzamelen van bewijzen bij familiale geschillen, problemen, of criminele feiten. Huur daarom vandaag nog een prive detective in!