Een domeinnaam kopen doet u bij TransIP

transip - Domeinnaam kopenAls u een website wilt bouwen dan hebt u eerst een domeinnaam nodig. Een domeinnaam is uw eigen unieke websitenaam. Omdat het internet al vele jaren oud is, kan het lastig zijn om een domeinnaam te kopen die nog niet bestaat. Aan de andere kant stoppen diverse websitebedrijfjes er naar verloop van tijd mee. Dat kan beteken dat u uw gewenste domeinnaam kunt kopen of kunt laten overzetten op uw naam door de huidige domeinbeheerder. Een domeinbeheerder is een bevoegd bedrijf waar u uw domeinnaam kunt kopen. Wij van transip.be zijn een dergelijke beheerder. Wilt u weten of uw naam nog beschikbaar is? Haast u dan naar onze website en vul uw naam in op de zoekbalk. Als uw naam al in gebruik is, dan ziet u dat direct. Als er staat “verhuizen” of “interne pull”, dan is uw naam niet meer te registreren maar nog wel te verhuizen naar uw website door de huidige eigenaar. En als er niets tevoorschijn komt dan kunt u uw domeinnaam kopen. Doet u dat direct via TransIp want dan kan uw site snel de lucht in! Wist u dat u bij ons nooit te veel betaalt? Het kost bijvoorbeeld maar €6,99 per jaar als u een .be-extensie wilt hebben. €7,99 voor een .eu-extensie en een euro duurder voor een .com-extensie.

Hebt u er wel aan gedacht om een domeinnaam te kopen?

Een domeinnaam kopen is erg belangrijk omdat u er anders niets aan kunt verdienen. Is uw domeinnaam al in gebruik dan kunt u er diverse varianten op bedenken, net zolang totdat uw domeinnaam beschikbaar is. Soms moet u hier wel wat creatief voor zijn. U mag ons altijd om advies vragen als u niets kunt bedenken. Een andere extensie kan genoeg zijn maar soms moet u de naam wat langer maken, bijvoorbeeld door er een punt tussen te plaatsen. Of maak de extensie een onderdeel van uw naam zoals “youtu.be”. Zo ziet u maar weer dat u diverse mogelijkheden hebt om toch op een interessante domeinnaam te komen. Uw domeinnaam vervolgens kopen is een peulenschil. Kies uw gewenste extensie uit en maak het verschuldigde bedrag direct aan ons over door gebruik te maken van internetbankieren. U betaalt bijvoorbeeld met iDEAL, PayPal of uw creditcard en u mag direct aan de slag met uw naam. Naast de drie genoemde extensies hebt u nog veel meer keus! In totaal kunnen we u voorzien van meer dan 450 verschillende extensies. Op onze website vindt u een handige lijst met de prijzen per jaar. Vergeet overigens niet om na een jaar uw naam te verlengen. We sturen u ruim van te voren een herinnering toe.

TransIp kan nog veel meer voor u doen

Naast een domeinnaam kopen kunt u nog veel meer handige tools bij ons vinden. Wilt u bijvoorbeeld WordPress implementeren op uw website? Schakel dan onze hulp in. Zoekt u een nieuw hostingbedrijf? We garanderen de laatste tarieven. Of wilt u de geheugenopslag uitbreiden? Wist u dat u meer dan 400.000 GB aan opslag bij ons kunt kopen? We leveren een aantal garanties als u een domeinnaam wilt kopen:

  • Dankzij onze zelfgeschreven DNS software kunt u eenvoudig uw website en domein beheren.
  • Uw domein wordt automatisch optimaal beveiligd dankzij de DNSSEC. Dit is een spamfilter en antivirusscanner ineen.
  • En uw domeinregistratie wordt in realtime bijgewerkt nadat u met ons in zee bent gegaan.

Hebt u nog vragen over het domeinnaam kopen? Stel ze dan door ons te mailen of bel ons eventjes op. We zijn maar liefst 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.