Een adembenemende vakantie met één van de Chili reizen van atacame.be

Het wordt voor veel mensen elk jaar lastiger om een vakantie uit te zoeken. Als je een fan bent van avontuurlijke vakanties, dan zal je elk jaar ongetwijfeld opnieuw een spectaculaire vakantie uitzoeken. Hoe vaker je dit doet, des te lastiger wordt het op den duur om iets te vinden wat de voorgaande vakantie kan overtreffen. Als je als kind voor het eerst naar Frankrijk gaat, dan is dat reuze spannend en erg indrukwekkend. Helemaal als je met de auto gaat. Je bent immers het platte Nederland gewend en in Frankrijk rijdt je opeens door glooiende landschappen. Maar 20 jaar later raakt het Franse landschap natuurlijk geen enkele gevoelige snaar meer. Tegen die tijd heb je waarschijnlijk andere landschappen gezien die veel indrukwekkender zijn. Denk bijvoorbeeld aan het woeste landschap in Noorwegen of de ongerepte natuur in Roemenië. De geest raakt altijd snel verzadigd en dus is de mens altijd op zoek naar de overtreffende trap. Het probleem is natuurlijk dat er geen overtreffende trap is wanneer je de top hebt bereikt. Maar gelukkig zijn er opties. Als je de top in Europa hebt bereikt, dan kun je natuurlijk altijd uitwijken naar andere werelddelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Zuid Amerika? Dit continent heeft zoveel te bieden wat betreft natuur. Als je nog nooit in Zuid Amerika bent geweest, dan zit je de eerst komende 5 tot 10 jaar goed. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met één van de Chili reizen van atacame.be. Chili is een schitterend land met heel veel bezienswaardigheden. Je kunt tijdens één van de Chili reizen bijvoorbeeld het mythische Paaseiland bezoeken. Je hebt enorm veel opties wat betreft Chili reizen. Als je via atacame.be boekt, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de volgende Chili reizen:

  • Individuele reisprogramma’s
  • Selfdrive vakanties
  • Gezinsvakantie
  • Wandelreizen
  • Ontspannende luxe vakanties

Je hebt wat betreft Chili reizen dus voldoende opties. Of je nu samen met je gezin wilt genieten van het schitterende landschap of als je er gewoon in je eentje op uit wilt trekken, het is allemaal mogelijk via atacama. Ook wat bezienswaardigheden betreft is er veel te beleven. Chili is een land van uitersten. Dat betekent dat je het ene moment in de droogste zoutvlakte van de wereld kunt staan en het volgende moment sta je in een natte jungle. Het mooie is dat je zulke uitersten allemaal tijdens één reis kunt ervaren. Dat zorgt voor een indrukwekkende vakantie, want je kunt nergens gewend aan raken. Zodra je immers gewend raakt, dan verandert de omgeving. Je zintuigen worden dus contant geprikkeld tijdens één van de Chili reizen.

Met de auto door het land Chili reizen

Chili is een onherbergzaam land. Dat betekent dat je vaak op plekken terecht komt waar geen mens is. Juist omdat er zoveel variatie is in Chili wat betreft de verschillen de landschappen, is de Atacama Crossing zeer populair. Deze autorondreis voert je door de kurkdroge Atacama van San Pedro naar Arica. Je weet niet wat je ziet tijdens deze reis. Borrelende geisers, maanlandschappen, zoutvlaktes, je zult het allemaal tegenkomen. Dat is de kracht van de vele Chili Reizen. Elke reis is anders, maar ze zijn allemaal even indrukwekkend.

De reizen van atacama.be

Zuid Afrika is een groot continent met meer landen dan alleen Chili. Dus als je naar Argentinië wilt of Ecuador, ook dan ben je bij atacama.be aan het juiste adres. Tevens kun je een vakantie boeken naar specifieke gebieden zoals de Amazone. Wil je weten waar Darwin geïnspireerd raakte, dan kun je via atacama.be ook een reis boeken naar de Galapagos eilanden. Lees meer..