Bel snel met de ontstoppingsdienst

Hebt u verstopt toilet? Of loopt uw stortbak niet meer leeg? Hebt u directe toegang tot het riool, bijvoorbeeld via een rioolputje en is dat zelfs overstroomt waardoor uw magazijn blank staat? Dan betekent dat niet alleen een flink oponthoud maar ook een flinke schade. Artikelen in uw magazijn, in de winkel of in een loods kunnen beschadigd raken en het zal er behoorlijk gaan stinken. Het is dan zaak om zo spoedig mogelijk noodmaatregelen te treffen. U kunt natuurlijk bij onze ontstoppingsdienst terecht. U vindt al onze gegevens op de website: rioolprobleemkwijt.be. Staat u tot uw enkels al in het water? Probeer dan in ieder geval om de watertoevoer af te sluiten. Zorg ervoor dat niemand meer gebruik maakt van het toilet en ook niet van de kranen op de werkvloer of in de kantine. Het afsluiten van de waterleiding is ook een slim idee, mits u daar nog bij kunt. Dat raden wij als ontstoppingsdienst niet alleen aan voor bedrijven, maar ook voor particulieren die in hun eigen huis met een dergelijk acuut probleem zitten. Het is geen pretje als uw huis overstroomt. Stelt u zich voor dat het in de badkamer gebeurt en dat water door de muren naar de lager gelegen kamers stroomt. U moet hier niet aan denken! Daarom zeggen wij van de ontstoppingsdienst altijd: voorkomen is beter dan genezen.

In heel België staat de ontstoppingsdienst voor u klaar

Onze ontstoppingsdienst kan u in geheel België helpen. Zowel in Wallonië als in Vlaanderen kennen wij de weg en spreken we de taal om u snel van dienst te kunnen zijn. Omdat dergelijke gebeurtenissen ook na werktijden kunnen gebeuren, zoals midden in de nacht, kunt u de ontstoppingsdienst daadwerkelijk ’s nachts opbellen. Wij staan dan ook 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. We treffen de nodige kleine maatregelen zoals kleine reparties zodat we op een later tijdstip het echte probleem kunnen aanpakken. Het is in ieder geval op een dergelijk moment van belang dat het overtollige water snel wordt afgevoerd en dat het probleem niet nogmaals kan ontstaan. Het is misschien wel een van uw grootste angsten dus daarom kan het geen kwaad om de contactgegevens van deze ontstoppingsdienst alvast te bewaren. Bookmark bijvoorbeeld de website en sla ons telefoonnummer op in uw smartphone. Dan hebt u ons snel bij de hand en kunt u uw probleem op elk gewenst tijdstip aan ons voorleggen. Niet alleen voor spoedgevallen mag u op de ontstoppingsdienst rekenen. Want u kunt ons ook inhuren voor zaken zoals:

  • Het inspecteren en reinigen van de riolering. Als u dit preventief aanpakt dan kan er niets gebeuren,
  • Ook repareren we kapotte of verzakte rioleringsbuizen,
  • Moet het helemaal vernieuwd worden of wilt u een aantal buizen verleggen omdat u elders in uw huis een nieuwe badkamer gaat bouwen? Schakel ook dan de hulp van deze ontstoppingsdienst in.

Vergeet niet om het telefoonnummer alvast op te slaan

Voor diverse loodgietersklussen staat deze ontstoppingsdienst aldus voor u klaar. We hopen dan ook dat u onze hulp nodig hebt vanwege een verbouwing en dus niet omdat u al tot aan uw knieën in verontreinigt water staat. Blijft u graag op de hoogte van onze werkzaamheden? Abonneer u dan op onze gratis nieuwsbrief door uw e-mailadres achter te laten. We hopen dat u een positieve ervaring hebt gehad met onze werkzaamheden. We zouden het zeer waarderen als u ons een cijfer wilt geven. Op dit moment hebben we een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 8,3. Maar dat kan in onze ogen nog altijd beter!