Bedrijfsinformatiesystemen

Tegenwoordig zijn bedrijfsinformatiesystemen belangrijker dan ooit, waar uw bedrijf zich ook maar mee bezig houdt. Met de juiste bedrijfsinformatiesystemen bespaart u geld en zijn uw klanten tevredener, want u heeft alle informatie op de juiste plek. Speelt bij uw organisatie dus ICT een centrale rol en wilt u uw informatie beter in kaart brengen? Of wilt u juist weten hoe een betere ICT oplossing een rol zou kunnen spelen in uw bedrijf? Neem dan contact op met Sense4U zodat wij u kunnen vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

De juiste bedrijfsinformatiesystemen

Sense4U is een ICT bedrijf dat jaren ervaring heeft met het opzetten en ontwikkelen van bedrijfsinformatiesystemen voor organisaties en bedrijven, in samenwerking met u. We kijken samen met u naar hoe uw organisatie in elkaar steekt en wat er dus belangrijk is in uw bedrijfsinformatiesysteem. Aan de hand hiervan kunnen we een ICT oplossing ontwikkelen die precies bij uw organisatie past. We begrijpen ook heel goed dat het tegenwoordig heel belangrijk dat u snel kunt reageren op veranderingen in de markt en dat ook uw ICT daarop aangepast moet worden. Standaardpakketten hebben vaak als nadeel dat het moeilijk is om een wijziging door te voeren, maar omdat Sense4U het systeem in overleg met u ontwikkelt kunnen wij snel reageren op veranderingen in de markt. Daarnaast werken wij met een specifieke ontwikkel en testmethode die uitermate geschikt is voor snelle ontwikkeling: Agile en SCRUM. Hiermee werken we in kleine stappen, in plaats van dat we drie maanden niks van ons laten horen en dan een pakket bij u afleveren. We stellen in samenwerking met u een pakket eisen op, waarmee wij dan aan de slag gaan. We werken dan in kleine stappen, en na iedere stap kunt u uw feedback doorgeven. Zo blijft u ook betrokken bij het testproces en weet u zeker dat het eindproduct aansluit bij uw eisen. Ook kunnen we op deze manier inspelen op nieuwe inzichten die worden opgedaan tijdens het ontwikkelproces. Zo blijven we constant verbeteren en krijgt u het best mogelijke bedrijfsinformatiesysteem.

Kies het juiste systeem

Maar wat is een bedrijfsinformatiesysteem eigenlijk? Grof gezegd zijn bedrijfsinformatiesystemen alles waar u uw informatie in opslaat, bewerkt, analyseert en presenteert. Voor veel bedrijven die werken in de dienstensector betekent dus dat dit essentieel is voor hun bedrijfsvoering. U moet de gegevens van uw klanten opslaan, u moet precies weten wat ze nodig hebben en u wilt de vooruitgang bijhouden. Ook als u met meerdere werknemers aan een proces werkt zijn goede bedrijfsinformatiesystemen essentieel om elkaars vooruitgang in de gaten te houden. Uw huidige bedrijfsinformatiesystemen zijn daarom waarschijnlijk zeer nauw verweven met uw huidige bedrijfsvoering, wat betekent dat het invoeren van een nieuw systeem een zeer grote verandering voor uw bedrijf en uw manier van werken kan betekenen. Dit is uiteraard niet direct een verkeerde verandering, maar wel iets om rekening mee te houden. Doordat wij u nadrukkelijk betrekken bij het ontwikkel- en testproces blijven u en uw werknemers altijd op de hoogte. U kunt feedback geven op het systeem en u zorgt ervoor dat iedereen al vroegtijdig aan de slag kan met de nieuwe bedrijfsinformatiesystemen. Omdat het soms gewoonweg niet mogelijk is om alles te testen werkt Sense4U veel met het risk-based testen van bedrijfsinformatiesystemen. Samen met u kijken we naar wat er echt getest moet worden en wat niet, zodat we budget en resources kunnen besparen. Zo is uw nieuwe bedrijfsinformatiesysteem uitvoerig getest, maar ook betaalbaar. Denkt u dat een nieuw bedrijfsinformatiesysteem de oplossing is voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en wij komen graag een keer langs om onze werkwijze te laten zien! Lees meer…